Ilmasotakoulun Kilta ry

on vuonna 2006 perustettu maanpuolustustyötä tekevä yhdistys, joka tukee Ilmasotakoulun toimintaa, erityisesti sen varusmieskoulutusta.

Kilta on samanhenkisten isänmaallisten ihmisten osallistumisfoorumi päämääränään Ilmavoimien kasvatustehtävän tukeminen itsenäisyytemme hyväksi.

Kiltaan voivat liittyä kaikki hyvämaineiset, maanpuolustus- ja ilmavoimahenkiset, Ilmavoimista ja Ilmasotakoulusta kiinnostuneet henkilöt.

Killan jäsenenä olet mukana myös Ilmavoimien Kiltaliitto ry:ssä sekä Maanpuoluskiltojen Liitto ry:ssä. Molemmat edellämainitut julkaisevat omaa printtilehteään, eli “Pilven Veikot” ja “Maanpuolustaja” -lehdet, joitakin kertoja vuodessa, ja jäsenenä saat ne luettaviksesi.

 

Mikäli kiinnostuit jäsenyydestä, täytä alla oleva lomake ja lähetä se killalle. Saat noin viikon sisällä kuittauksen saapuneesta hakemuksesta ja ilmoituksen siitä, milloin killan hallitus kokouksessaan käsittelee hakemuksen. Tervetuloa mukaan!

Jäsenhakemuslomake
Kirjoita etu- ja sukunimesi lisäksi myös lempinimesi, mikäli se toimii kutsumanimenä.
Postiosoite tarvitaan lehtien postittamiseen. Kirjoita katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka. Mikäli et halua jäsenmaksuun sisältyviä "Pilven Veikot" ja "Maanpuolustaja" -lehtiä, voit kirjoittaa tähän "Ei lehtiä" ja vain asuinpaikkakunnan.
Muodossa pp.kk.vvvv
Sähköpostisoite on tarpeellinen jäsenviestitykseen ja jäsenmaksujen toimittamiseen. Laskun saa tarvittaessa myös paperisena postilla, lisää silloin postiosoite ja kirjoita toive "Viesti"-laatikkoon.
Tähän voit kirjoittaa haluamasi määrän taustatietoja esimerkiksi varusmiespalvelusajasta ja paikasta, sotilasarvosta tai muusta kokemuksesta Puolustusvoimissa, MPK:ssa tai reserviläisjärjestöissä.